"Impreza WRC2008" debitēs Grieķijā (25)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Viskrasāk atšķirīgais "Subaru" pasaules rallija čempionāta automobilis - "Impreza WRC2008" pirmo reizi sacīkšu gaisotnē tiks izmēģināts šā gada čempionāta septītajā posmā - Akropoles rallijā Grieķijā, kurš notiks no 29.maija līdz 1.jūnijam.

Pilnīgi jaunais rallija automobilis ir veidots uz jaunākās paaudzes "Subaru Impreza" bāzes, kura auto pasaules apritē ir jau kopš 2007.gada jūnija.

Lai arī pēc skata "Impreza WRC2008" krasi atšķiras no priekšgājējiem, tajā saglabāta laika gaitā pārbaudītā agregātu kombinācija - turbinēts opozītmotors un simetriskā visu riteņu piedziņas sistēma. Tāpat jaunajam rallija auto būs "Subaru" jaunajam korporatīvajam tēlam pieskaņots vizuālais tēls, taču tai pašā laikā saglabāta tradicionālā zilā krāsa, ko rallija fani pazīst visā pasaulē.

"Subaru" pasaules rallija komandas vadītājs Deivids Ričards pauž gandarījumu, ka varēs WRC2008 sākt izmantot ātrāk nekā sākotnēji plānots, un izsaka cerību, ka komandas pilotu sniegums Grieķijā būs konkurētspējīgs.

Pēc Ričardsa teiktā, esot bijis ļoti svarīgi automobili sagatavot līdz Grieķijas rallijam, lai to izmēģinātu kaujas apstākļos pirms pusotru mēnesi garā vasaras pārtraukuma starp Turcijas un Somijas rallijiem (no 15.jūnija līdz 31.jūlijam). Garo brīvdienu laikā varētu veikt uzlabojumus, ja tādi būtu nepieciešami, un sezonas otrajā daļā Petera Solberga un Krisa Atkinsona rīcībā būtu rallija auto, kas ļautu kāpt uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena.

Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu