Parizē atzīts par NHL labāko spēlētāju aizvadītajā nedēļā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Minesotas «Wild» komandas uzbrucējs Zaks Parizē atzīts par labāko spēlētāju aizvadītajā nedēļā Nacionālajā hokeja līgā (NHL).

Aizvadītajā nedēļā Parizē trīs mačos kopā guva piecus vārtus un veica divas rezultatīvas piespēles. «Wild» guva trīs uzvaras, pagarinot panākumu sēriju līdz pieciem mačiem pēc kārtas.

Parizē izcēlās ar «hat-trick» un rezultatīvu piespēli «Wild» uzvarā ar 6:2 pret Kalgari «Flames». Vienā mačā trīs vārtus uzbrucējs guva piekto reizi karjerā un trešo šosezon, kas ir labākais rādītājs līgā.

31 gadu vecais Parizē šosezon ar 24 gūtiem vārtiem ir labākais «Wild» snaiperis un ar 49 punktiem otrs rezultatīvākais spēlētājs komandā.

Par nedēļas otro labāku spēlētāju nosaukts Braiens Eliots no Sentluisas «Blues» komandas, kurš aizvadīja trīs «sausās» spēles pēc kārtas, atvairot kopā 52 pretinieku metienus.

Eliots patlaban ir līgas līderis divos vārtsargu statistikas rādītājos ar 1,95 vidēji mačā ielaistām ripām un 93,4% atvairītu metienu.

Nedēļas trešās zvaigznes gods ticis Filam Keselam no Pitsburgas «Penguins». Uzbrucējs trīs mačos kopā guva divus vārtus un veica piecas rezultatīvas piespēles, palīdzot komandai izcīnīt divas uzvaras.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu