Rīgas «Dinamo» bijušais vārtsargs Holts noslēdzis karjeru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Latvijā labi zināmais amerikāņu vārtsargs Kriss Holts, kurš divas sezonas spēlēja Rīgas «Dinamo» komandā, paziņojis par hokejista karjeras beigām.

Holts šosezon spēlēja Skotijas komandā Renfrū «Braehead Clan», kas ikdienā sacenšas Lielbritānijas spēcīgākajā līgā (EIHL).

«Braehead Clan» komandas rindās EIHL čempionātā Holts aizvadīja 41 spēli, vidēji ielaida 2,58 vārtus un atvairīja 91,&% pretinieku metienu.

«Gribu pateikties «Braehead Clan» līdzjutējiem. Nekad neaizmirsīšu pēdējo brīdi profesionālajā karjerā,» savā «Twitter» kontā pavēstījis Holts.

Iepriekšējo sezonu Holts iesāka Itālijas tā brīža čempionvienībā «Ritten», vēlāk pārejot uz Čehijas vienību Znojmo «Orli», kas spēlē Austrijas Hokeja līgā (EBEL). Viņš bija Latvijas izlases aizsarga Māra Jasa komandas biedrs.

2013./14.gada sezonā Holts bija plānojis spēlēt Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Ukrainas klubā Doņeckas «Donbass», tomēr augustā abas puses pārtrauca vienošanos. Jaunu komandu Holts tā arī neatrada un visu sezonu bija bez kluba.

Holts no 2010. līdz 2012.gada divas divas sezonas pavadīja Latvijas klubā Rīgas «Dinamo». Turpinājumā viņš pārgāja uz Jekaterinburgas «Avtomobilist», bet pēc tam pievienojās Doņeckas klubam. Kopumā amerikānis KHL aizvadījis 126 spēles, ielaižot vidēji 2,5 ripas un atvairot 91,7% metienu.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu