Latvijas kartingists Eiropas čempionātā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Viens no labākajiem Latvijas kartinga braucējiem Mārtiņš Steinerts (Steinerts RT) no 9. līdz 13. septembrim pārstāvēs Latviju Eiropas Rotax čempionātā, kas notiks Francijas pilsētā Salbris.

Kā TVNET informēja komandas Steinerts RT pārstāve Sanita Pelēķe, 13 gadus jaunais Mārtiņš Steinerts ir 2008.gada Latvijas Rotax Mini Max klases čempions. Francijā viņš brauks Rotax junior ieskaitē, kaut arī Latvijā startē nedaudz zemākā klasē. Čempionātā cīnoties ar spēcīgajiem sportistiem, Mārtiņš gūs pieredzi un labāk sagatavosies nākamajai sezonai.

Steinerts šogad jau startējis Holandes čempionātā, Eiropas čempionāta 1.posmā Spānijā un 3.posmā Čehijā. Šis Eiropas Rotax čempionāta 4.posms ir noslēdzošais, un Mārtiņš 30 dalībnieku konkurencē cīnīsies par vietu pirmajā desmitniekā.

Šo trešdien jaunais sportists piedalīsies treniņbraucienos, piektdien ir kvalifikācija, sestdien dalībnieki cīnīsies priekšfinālā, bet svētdien notiks finālsacensības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu