LTV vienojas par Rio olimpisko spēļu tehniskajiem pakalpojumiem LTV ofisā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Latvijas Televīzija (LTV) vienojusies par Rio olimpisko spēļu tehnisko pakalpojumu izmaksām LTV ofisā, liecina medija mājas lapā publicētais iepirkums.

Par kopumā 21,4 tūkstošiem eiro būs nodrošināts interneta pieslēgums LTV ofisā Starptautisko mediju centrā Rio, informācijas sistēma komentētājiem, printera noma, mēbeļu noma LTV ofisam, monitoru noma.

Televīzija norāda, ka pakalpojumi ir obligāti nepieciešami, lai LTV varētu nodrošināt Rio olimpisko spēļu pārraides, kā arī apmaksājami saskaņā ar Rio olimpisko spēļu pārraidīšanas licences līgumu pēc spēļu orgkomitejas noteiktajām izmaksām. Iepirkuma līgums netiks slēgts rakstiski, jo pakalpojumu nodrošināšanas nosacījumus regulē Rio olimpisko spēļu licences līgums.

Televīzijas pārstāve Agita Pudule norādīja, ka Latvijas televīzija par vasaras olimpisko spēļu atspoguļošanas programmu LTV ēterā, gan komandu plāno informēt jūnijā.

Pēc viņas uzsvērtā, par visām izmaksām televīzija atskaitās Nacionālajai elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomei.

2016.gada Rio olimpiskās spēles risināsies no 5. līdz 21.augustam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu