Latvijas izlase Polijā var rēķināties ar vismaz 1000 fanu atbalstu (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Lai klātienē sekotu līdzi Latvijas vīriešu basketbola izlases spēlēm Eiropas vīriešu basketbola čempionātā, uz Poliju devušies vairāk nekā 1000 basketbola fani.

Lielākoties Latvijas basketbola fani uz Poliju ir devušies ar savām automašīnām, taču ir arī tādi fani, kuri izmantojuši braucienus organizētās grupās.

Latvijas Basketbola savienības Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļas pārstāvis Raimonds Zeps stāstīja, ka vairākums fanu braucienu organizē paši, jo Polija ir samērā tuvu, tādēļ ekonomiskāk ir pašiem doties ar saviem spēkratiem uz čempionāta norises vietu, nevis izvēlēties kādas tūrisma aģentūras piedāvājumu.

SIA "Travel Art" pārstāve Inese Krūmiņa stāstīja, ka patlaban Polijā ir ap 500 cilvēku, kuri ar šīs firmas starpniecību iegādājušies biļetes uz basketbola spēlēm un naktsmītnes Polijā.

"Patlaban ir grūti pateikt, cik basketbola fanu no Latvijas ir ieradušies Polijā, jo ļoti daudzi ierodas ar savām privātajām automašīnām, taču aptuvenais Latvijas basketbolistu fanu skaits varētu būt ap 1500. Precīzāku fanu skaitu no Latvijas varēs pateikt, spēles laikā aplūkojot arēnu, jo arēnā ir ap 3900 sēdvietu, līdz ar to būs diezgan viegli noteikt, cik daudz letiņu būs atbraukuši," sacīja Krūmiņa.

Vēl aizvien ikviens basketbola fans, kurš vēlas klātienē redzēt Latvijas vīriešu basketbola izlases spēli, var sēsties mašīnā un doties uz Poliju, kur galamērķi sasniegs aptuveni pēc desmit stundām. "Travel Art" un arī citas tūrismu aģentūras operatīvi noorganizēs naktsmītnes un arī biļetes uz spēlēm, apgalvoja Krūmiņa.

"Travel Art" pārstāve stāstīja, ka lielākoties no Latvijas vērot basketbola spēles uz Poliju ir devušies pieaugušie, no kuriem aptuveni 70% ir vīrieši vecumā no 25 gadiem, taču ir arī fani, kas Polijā ieradušies ar visām ģimenēm.

Jau ziņots, ka Eiropas čempionātā, kas no šodienas līdz 20.septembrim norisināsies Polijā, Latvijas izlase spēlēs vienā apakšgrupā ar Krievijas, Vācijas un Francijas valstsvienībām.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu