Savickis atkārtoti ievēlēts par Latvijas Tenisa savienības prezidentu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

13.novembrī norisinājās Latvijas tenisa savienības (LTS) kongress, kurā notika gan LTS prezidenta, gan vadības vēlēšanas. Par Latvijas tenisa savienības prezidentu atkārtoti tika ievēlēts Juris Savickis, bet viceprezidentu godā tika SEB bankas valdes priekšsēdētājs Ainārs Ozols un politiķis Ivars Godmanis, informē LTS.

Kongresā tika ievēlēta LTS valde astoņu personu sastāvā - Kārlis Lejnieks, Mārīte Miķelsone, Osvalds Sausverds, Zigmārs Priede, Vents Aperāns, Egils Valeinis, Jānis Skroderis un Andrejs Bukins, kā arī noteikti 10 komisiju vadītāji.

Sacensību un reitinga komisiju vadīs Ruta Pliena, tiesnešu komisiju Konstantīns Zasjadko, izglītības komisiju Jānis Viņķis, klubu attīstības komisiju Andrejs Bukins, mārketinga un publisko attiecību komisiju Vents Aperāns, senioru komisiju Egils Valeinis, juridisko un ētikas komisiju Gvido Zemribo, programmas «U10 teniss» komisiju Lilita Didriksone, pludmales tenisa komisiju Marina Trefilova, bet ratiņtenisa komisiju Terēza Stenclava.

Kongresa uzrunā LTS prezidents JurisSavickisdefinēja galvenos Latvijas tenisa savienības mērķus un turpmākos uzdevumus, kā arī pateicās sportistiem, treneriem, tiesnešiem un tenisa aktīvistiem par paveikto darbu atskaites periodā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu