Stouners ceturto reizi pēc kārtas uzvar savā mājas trasē (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pasaules motošosejas čempionāta 16.posmā - Austrālijas "Grand Prix" - prestižākajā "MotoGP" klasē svētdien ceturto reizi pēc kārtas triumfēja mājinieks Keisijs Stouners no "Ducati Marlboro" vienības.

Stouners startēja no pirmās vietas un finišā par 8,598 sekundēm apsteidza jauno pasaules čempionu spāni Horhi Lorenso no "Fiat Yamaha" komandas, bet viņam sekoja septiņkārtējais pasaules čempions šajā klasē un Lorenso komandas biedrs Valentīno Rosi no Itālijas.

Vēl pirmajā sešiniekā iekļuva Stounera komandas biedrs amerikānis Nikijs Heidens, cits amerikānis Bens Spīss no "Yamaha Tech 3" komandas un Itālijas sportists Marko Simončelli no "Honda Gresini" komandas.

Kopvērtējumā divus posmus pasaules čempionāta noslēguma Lorenso ir 333 punkti un viņu vairs neviens sportists nevar apsteigt.

Otrajā vietā ar 228 punktiem ir spānis Danijs Pedrosa no "Repsol Honda", kurš Austrālijas "Grand Prix" izcīņā nepiedalījās, bet trešajā vietā ar 205 punktiem atrodas Stouners.

Ceturtais ar 197 punktiem ir Rosi, kuram ar 179 punktiem seko itālis Andrea Dovicioso no "Repsol Honda" komandas, kurš šoreiz nefinišēja, bet pirmo sešinieku ar 163 punktiem noslēdz Spīss.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu