Basketbolisti šodien aicina uz tikšanos Spicē (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Šodien, 2. septembrī, plkst. 18.00 tirdzniecības centrā Spice īsi pirms izšķirīgajām spēlēm Latvijas vīriešu basketbola izlases spēlētāji aicina uz modes šovu ''Tagad vai nekad'' un tikšanos ar līdzjutējiem, informē organizatori.

Pasākumā visiem faniem būs iespēja iegūt sportistu autogrāfus un kopīgi nofotografēties ar basketbola izlases dalībniekiem.

Latvijas vīriešu basketbola izlases līdzjutējiem būs ekskluzīva iespēja Adidas konkursa laikā laimēt galveno balvu – vienu dienu kopā ar Latvijas vīriešu basketbola izlases spēlētājiem (iespēja vērot treniņu, pusdienot kopā ar basketbolistiem, kā arī skatīties 3.septembra atvadu spēli pirms došanās uz Eiropas čempionātu Polijā un dāvanā saņemt vīriešu izlases kreklu).

Modes skates laikā izlases līdzjutēji varēs nofotografēties ar pazīstamajiem basketbolistiem un saņemt individuālu Swedbank Mana dizaina karti ar savu un pazīstamā sportista kopbildi. Basketbolisti saviem faniem sniegs autogrāfus, pasākuma apmeklētāji varēs baudīt dziedātājas Ellas priekšnesumus un piedalīties dažādos konkursos.

Iveta Lāce, tirdzniecības kompleksa Spice direktore: ''''T/c Spice jūt līdzi mūsu basketbolistu sasniegumiem un panākumiem, tāpēc ir patiess prieks atbalstīt mūsējos - Latvijas labākos basketbolistus, organizējot Spicē modes šovu "Tagad vai nekad" un fanu pasākumu, uz kuru aicināti visi izlases līdzjutēji un līdzjutējas. Basketbolistiem iejusties jaunajā ampluā palīdzēs pieredzējusī stiliste Dana Podkalne, kas pieņēmusi interesantu un radošu izaicinājumu - sakomplektēt modes skates tērpus augumā raženajiem sportistiem no Spices vīriešu, sporta apģērbu un aksesuāru veikaliem.''''

Edgars Šneps, Latvijas Basketbola savienības ģenerālsekretārs: ''''Izlases grafiks ir ļoti saspringts – basketbolisti tikko ir atgriezušies no turnīra Turcijā, savukārt jau nākamajā dienā pēc pasākuma paredzēta pēdējā pārbaudes spēle Rīgā. Tāpēc aicinu ikvienu līdzjutēju izmantot šo lielisko iespēju tikties ar Latvijas labākajiem basketbolistiem klātienē, atbalstīt mūsējos un uzmundrināt pirms došanās uz Poliju, kur norisināsies izšķirīgās Eiropas basketbola čempionāta spēles.''''

Pasākuma norise 18.00 - 19.00 Latvijas vīriešu basketbola izlases modes šovs 19.00 Kopējā fotografēšanās ar izlasi 19.10-20.00 Autogrāfu sniegšana un fotografēšanās Swedbank Mana dizaina kartei.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu