Krikunovs pamet Baltkrievijas izlasi un atgriežas «Ņeftehimik»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Pazīstamais krievu speciālists Vladimirs Krikunovs pametis Baltkrievijas valstsvienības galvenā trenera posteni un atgriezies Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Ņižņekamskas «Ņeftehimik» galvenā trenera amatā, paziņojusi Baltkrievijas Hokeja federācija un KHL.

Jau šīs nedēļas sākumā izskanēja runas, ka «Ņeftehimik» vēlas atgūt 64 gadus veco speciālistu pie komandas stūres.

Krikunovs izteicies, ka «Ņeftehimik» piedzīvo grūtus laikus un viņš vienībā, kurā pavadījis daudzus gadus, ir gatavs atgriezties, lai komanda tiktu atpakaļ uz uzvaru takas.

Krikunovs pats lūdzis Baltkrievijas Hokeja federācijas vadību atbrīvot viņu no amata.

Iepriekš Krikunovs «Ņeftehimik» vadīja no 2001. līdz 2004. un no 2008. līdz 2011. gadam. Viņš strādājis arī Kazaņas «Ak Bars» un Astanas «Baris» vienībā.

«Ņeftehimik» komandai šī sezona izvērtusies neveiksmīgi. Tā piedzīvojusi zaudējumu 18 mačos, kā arī 22 spēlēs nav uzvarējusi pamatlaikā. Ar 25 spēlēs izcīnītiem 20 punktiem «Ņeftehimik» atrodas pēdējā vietā Austrumu konferencē un visā līgas kopvērtējumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu