Halifaksas Balti krekli (7)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Kanādas pilsētas Halifaksas vadība, kur piektdien sāksies pasaules hokeja čempionāts, gaida, ka no Latvijas uz sacensībām ieradīsies aptuveni 1000 fanu. Šis būs lielākais sporta notikums pilsētas vēsturē.

Jau šobrīd Halifaksas bāri, naktsklubi un restorāni dekorē un pārkrāso savas fasādes, lai piesaistītu hokeja līdzjutējus.

Vietējie mediji īpaši izceļ "The Economy Shoe Shop" restorānu, kurš čempionāta laikā sauksies "Halifaksas Balti krekli". Pēc Latvijas izlases spēlēm tajā uzstāsies latviešu mūziķi Normunds Jakušonoks un Gunārs Meijers, bet līdzjutēju labpatikai Kanādā nogādātas 58 kastes "Aldara Zelta" alus.

Rīkotāji uzskata, ka čempionātu kopumā TV ekrānos noskatīsies 590 miljoni cilvēku, kas to padara par lielāko ziemas sporta veidu notikumu.

Tikmēr, lai komandas justos ērtāk, viesnīcu personālam ir aizliegts prasīt no hokejistiem autogrāfus un pirmajiem sākt sarunu. Viesnīcas "Delta Barrington" darbinieki Vācijas izlasi sagaidīja, uzvilkuši čempionāta oficiālos kreklus un izkāruši milzīgu valsts karogu vestibilā.

Kā ziņots, šā gada pasaules hokeja čempionāts notiks no 2. līdz 18. maijam Halifaksā un Kvebekā. Latvijas izlase apakšgrupu turnīrā spēlēs ar ASV, Kanādu un Slovēniju.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu