Snovbordistu triki vasaras vidū Cēsīs

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 15. jūlijā, Cēsu astoņsimtgades svinību laikā notika pirmais „Nokia Extreme Cēsīs” pasākums, kura laikā varēja vērot ekstrēmo sporta veidu sacensības. Snovborda šovā „Cēsu sniega sesija” Latvijas labākie snovbordisti pierādīja, ka ziemā apgūtie triki ir izpildāmi arī vasaras vidū.

Cēsu ģimnāzijas stadions divu dienu laikā tika pārvērsts velotriāla un BMX trasēs, kā arī tika uzbūvēta 12 metrus augsta snovborda estakāde un uzstādīta plaša skatuve. „Nokia Extreme Cēsīs” pulcēja dažāda vecuma ekstrēmo sporta veidu, jaunās mūzikas un mobilo tehnoloģiju fanus no visas Latvijas.

Kā informē ekstrēmo sporta veidu kluba "INK SNB" preses sekretāre Agnese Ruberte, snovborda sacensībās starp Rīgas un Cēsu snovborda skolām uzvarējusi draudzība.

Snovborda šovā "Cēsu sniega sesija" piedalījās Elza Sīle, Artis Mikāls, Artūrs Alsiņš, Raitis Helmanis, Kristaps Dzenis, Alberts Viegliņš, Māris Batars un Raivis Kasņikovskis. Par labāko šova dalībnieku tika atzīts Alberts Viegliņš. „Nokia” simpātiju balvu saņēma Elza Sīle.

Velotriāla sacensībās „Nokia Grand Prix” uzvaru elites grupā izcīnīja Pāvels Griškovs, otrajā vietā ierindojās Kristaps Skudra, bet godpilnā trešā vieta – Ērikam Skorodjonokam.

Par BMX sacensību „Nokia BMX Freestyle” uzvarētāju tika atzīts Oskars Zajarskis. Otrās un trešās vietas ieguvēji – Aivars Šneiders un Eduards Zunda.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu