Rallijs "Talsi" – smags un prasīgs (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raimonds Volonts, V4 Motors

LMT Latvijas čempionāta trešais posms, rallijs "Talsi 2007" daudziem sagādāja vilšanos – izstājās vairāk kā puse dalībnieku, un dažās ieskaites klasēs līdz finišam aizkļuva tikai tik daudz ekipāžu, lai būtu ko apbalvot.

Pēc septītā ātrumposma Talsu rallijs beidzās arī "Bensons Honda Racing" komandas ekipāžai Krišjānim Caunem/Vilnim Vitkovskim. "Izbraucām līdz pusei Strazdes ātrumposmu un mūsu mašīnai sāka dzist "dzīvības uguntiņa", pēdējos līkumus līdz finišam jau braucām uz inerci, nofinišējām un viss," stāsta Krišjānis. "Šim rallijam bijām tiešām labi sagatavojušies, bet tas izrādījās daudz smagāks. Apzinājāmies, ka izturība Talsos būs pareizākā taktika, taču šis ir tehniskais sporta veids. Lai brauktu ātri, Talsos vajadzēja ļoti riskēt un mašīnas dabūja krietni trūkties."

"Trase bija ļoti smaga un šis rallijs bija liels pārbaudījums tieši tehnikai," atzīst arī "Bensons Honda Racing" komandas menedžeris Džo Labuckas. "N3 klasē visi, kas finišēja tika uz goda pjedestāla, kas liecina, ka vissmagāk šai rallijā gāja tieši vienas ass piedziņas automobiļiem, taču "Honda" uzvarēja!"

LMT Latvijas čempionāta nākamais, ceturtais posms notiks 16.-17. jūnijā Cēsīs. "Sagaidu, ka Cēsīs mums veiksies labāk, jo šī trase ir vairāk piemērota "hondām" – ātra, plaša," saka Krišjānis. "Mūsu mehāniķiem tagad gan ir daudz darba pēc Talsiem, bet uz nākamo ralliju būsim atkal uz starta!"

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu