Eksploziju laikā Briseles lidostā atradusies «Giants» basketbola komanda

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Beļģu basketbola klubs Antverpenes «Giants» atradies Briseles lidostā laikā, kad otrdienas rītā tajā nogranda sprādzieni, taču tā pārstāvju cietušo vidū nav, ziņo «Telegraaf».

«Piecpadsmit minūtes pirms sprādzieniem mēs iegājām izlidošanas zālē. Mums paveicās. Visi komandas spēlētāji ir sveiki un veseli. Evakuācija bija organizēta, panikas nebija. Visiem nācās atstāt telpas,» vēlāk sacīja komandas menedžeris Leo de Rike.

«Giants» bija jālido uz Itāliju, lai sacenstos ar vietējo klubu «Varese» FIBA Eiropas kausa ceturtdaļfināla spēlē, kas paredzēta trešdien.

Antverpenes «Giants» bija BK «Ventspils» pretiniece turnīra otrajā posmā. 5. janvārī savā laukumā ventspilnieki uzvarēja ar 97:80 un 26. janvārī viesos zaudēja ar 78:80.

Briseles Zaventemas lidostā otrdienas rītā notikušas divas eksplozijas, kurās ir bojāgājušie. Beļģijas policijā ziņu aģentūrai «Belga» apstiprināja, ka izlidošanas terminālī notikušajās eksplozijās oficiāli ir 13 bojāgājušie, bet vēl vairāki cilvēki ir ievainoti.

Plašsaziņas līdzekļi, atsaucoties uz dažādiem neoficiāliem avotiem ir vēstījuši pat par 21 bojāgājušo. Daudzi guvuši traumas no plīstošajiem logiem un krītošajiem griestiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu