Martina Hingisa piedalīsies dejošanas šovā "Strictly Come Dancing"

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Bijusī pasaules tenisa ranga līdere Martina Hingisa piedalīsies Lielbritānijā populārā dejošanas šovā "Strictly Come Dancing", ko demonstrē BBC.

Populārā šova jaunās sezonas sērijās bez bijušās Vimbldonas čempiones tenisā piedalīsies vēl vairākas sporta zvaigznes. Plānots, ka jaunajās epizodēs varēs redzēt arī bijušo žokeju Ričardu Danvūdiju, bijušo pasaules čempionu boksā Džo Kaldzagi, olimpisko spēļu dalībnieku, trīssoļlēcēju Džeidu Džonsoni un bijušo kriketa spēlētāju Filu Tafnelu.

Bijušais Anglijas izlases spēlētājs Tafnels jau ir piedalījies TV šovos - 2003.gadā izdzīvošanas realitātes šovā "I''m A Celebrity... Get Me Out Of Here" ("Esmu slavenība... dabūjiet mani prom no šejienes").

Ja arī šajā šovā izdosies uzvarēt Tafnelam, viņš kļūst par trešo kriketa spēlētāju, kurš uzvarējis šajā programmā. Pirms Tafnela to paveica Marks Ramprakašs un Darens Gohs.

Kā ziņots, divu gadu diskvalifikāciju par kokaīna lietošanu Hingisa saņēma šā gada janvāra sākumā.

Pati tenisiste noliedza, ka būtu lietojusi kokaīnu vai kādu citu aizliegto preparātu.

1996.gadā Hingisa kļuva par jaunāko tenisisti, kas uzvarējusi prestižajā Vimbldonas sieviešu vienspēļu turnīrā. Toreiz viņa bija 15 gadus un deviņus mēnešus veca.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu