Rīgas dome morāli atbalsta basketbola klubu Rīgas ASK (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Lai neapstātos pirms dažiem gadiem sāktais darbs leģendārā Rīgas ASK kluba vārda saglabāšanai un tradīciju turpināšanai, Rīgas dome kā biedrības ASK Rīga dibinātājs atbalsta centienus atjaunot basketbola kluba ASK Rīga darbību un nepieļaut tā bankrotu, informē Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

"Pašreizējos ekonomiskajos apstākļos Rīgas pašvaldībai nav iespēju piešķirt klubam ASK Rīga finansējumu, taču mūsu pienākums ir morāli atbalstīt iniciatīvas grupu un sniegt organizatorisku un informatīvu atbalstu," norāda Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs.

"Politizēta, neprofesionāla menedžmenta dēļ klubs, ko izveidoja un atbalstīja Rīgas pašvaldība, nonāca bankrota priekšā. Jaunā Rīgas domes vadība nenovērsīsies no ASK Rīga, liekot tam vienam risināt samilzušās problēmas," turpina N.Ušakovs.

"Aicinu Latvijas Basketbola savienību atbalstīt kluba dalības turpināšanu Baltijas basketbola līgā. Aicinu arī basketbola atbalstītājus un sponsorus palīdzēt atjaunot ASK klubu jaunajā kvalitātē," uzsver domes priekšsēdētājs.

Lai gan ir ekonomiskā krīze, nedrīkstētu pieļaut, ka neturpinās projekts, kas ir kļuvis par pozitīvo emociju avotu un labas atpūtas iespēju tūkstošiem rīdzinieku, kurā var startēt labākie Latvijas basketbolisti un kas var būt viens no balstiem jaunatnes sporta attīstībai.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu