Sējējs: Nākamā KHL sezona būs ļoti smaga (7)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Nākamajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonā Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" kalendārs būs ļoti smags, pirmdien preses brīfingā pirms sadarbības līguma parakstīšanas ar SIA "Skonto būve" izteicās kluba ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs.

"Regulārajā čempionātā būs pārtraukumi gan olimpiskajās spēlēs, gan pasaules čempionātā, tādēļ pārējā laikā spēļu grafiks lielākoties būs ļoti blīvs," sacīja Sējējs. "Mums vairākas reizes būs jāaizvada spēļu sērijas, kurās vairāki mači sekos cits citam tikai ar vienas dienas pārtraukumu, tādēļ šī sezona būs ļoti smaga."

Savukārt AS "Dinamo Rīga" padomes priekšsēdētājs Guntis Ulmanis pauda pārliecību, ka Rīgas "Dinamo" vienība arī nākamajā sezonā par spīti spēcīgajiem pretiniekiem demonstrēs cienīgu sniegumu.

"Kluba vadība ar lielu uztraukumu gatavojas nākamajai KHL sezonai, jo pēc aizvadītās sezonas esam saņēmuši gan apsveikumus un uzmundrinājumus, gan arī brīdinājumus, ka Rīgas "Dinamo" vienībai tās panākumus var būt grūti atkārtot," izteicās Ulmanis, kurš gan piebilda, ka šis satraukums ir ar pozitīvu noskaņu un negatīvu rūpju par gaidāmo sezonu kluba vadībai nav.

"Krievija uz mums skatās ar pretrunīgu interesi," pastāstīja Ulmanis. "No vienas puses, viņi ir lepni par to, ka spējuši piesaistīt savam čempionātam klubu no rietumnieciski orientētas valsts, bet, no otras puses, viņi ir norūpējušies par Krievijas hokeja prestižu, tādēļ attieksme pret mums Krievijā ne vienmēr ir pozitīva."

"Tomēr šī attieksme nav arī negatīva, īpaši no KHL administrācijas puses, tai skaitā arī no līgas augstākajām amatpersonām. Viņi klubu Rīgas "Dinamo" cenšas vienmēr atbalstīt," izteicās Ulmanis.

"Komanda ir iegājusi vienā no pēdējiem sagatavošanās posmiem jaunajai sezonai," stāstīja Sējējs. "Šonedēļ piedalīsimies LDz kausa izcīņā, kur būs iespēja pārbaudīt vēl dažus spēlētājus."

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu