Kloze par savu nākamo darba vietu lems vasarā

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Vācijas bundeslīgas futbola kluba Minhenes "Bayern" uzbrucējs Miroslavs Kloze, kuram pēc šīs sezonas beidzas līgums ar komandu, svētdien atzina, ka par savu nākamo darba vietu lems vasarā.

"Es esmu gatavs it visam. Iespējams, es pagarināšu līgumu ar "Bayern", bet iespējams, ka noslēgšu līgumu ar kādu citu bundeslīgas klubu," vācu laikrakstam "Bild" pastāstīja Kloze.

"Man pats svarīgākais ir spēlēt Vācijas izlasē 2012.gada Eiropas čempionātā," stāstīja uzbrucējs.

32 gadus vecais futbolists piektdien aizvadītajā Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlē, kurā Vācijas izlase ar 3:0 (1:0) savā laukumā pieveica Turciju, guva divus vārtus.

Līdz šim Vācijas izlasē Kloze ir spēlējis 104 spēles, kurās guvis 57 vārtus. Viņš ir otrais visu laiku rezultatīvākais valstvienības spēlētājs. Klozi apsteidz tikai vācu futbola leģenda Gerds Millers, kurš 62 spēlēs guva 68 vārtus.

Nākošo 2012.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēli Vācijas futbolisti aizvadīs otrdien, kad tiksies ar Kazahstānas vienību.

Pašlaik A grupas kopvērtējumā Vācijas izlase ar deviņiem punktiem trīs spēlēs ieņem pirmo vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu