"Skonto būve" atbalstīs Rīgas "Dinamo" fārmklubu "Dinamo/Juniors" (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šodien AS "Dinamo Rīga" parakstīja sadarbības līgumu ar SIA "Skonto būve", kas šajā sezonā apņēmusies atbalstīt jaunizveidoto Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības Rīgas "Dinamo" fārmklubu "Dinamo/Juniors".

Kā izteicās SIA "Skonto būve" valdes priekšsēdētājs Guntis Rāvis, šajā sezonā viņa vadītais uzņēmums piešķirs "Dinamo/Juniors" komandai 200 000 eiro (140 560 latus).

"Pēc Rīgas "Dinamo" komandas veiksmīgi aizvadītās pirmās sezonas KHL čempionātā mums radās pārliecība, ka šis projekts ir ne vien interesants, bet arī ilgtspējīgs," izteicās Rāvis.

"Šī ir tikai atbalsta pirmā daļa," piebilda Rāvis. "Atkarībā no "Dinamo" vienības sasniegtajiem rezultātiem nākamajā KHL sezonā lemsim par lielāku atbalstu, tai skaitā arī pamatkomandai."

"Tā ir normāla sistēma, ka valsts atbalsta uzņēmumus, savukārt lielie uzņēmumi sniedz atbalstu sportam, izglītībai un citām sociālajām sfērām," uzsvēra SIA "Skonto būve" vadītājs. "Nozaru vadošajiem uzņēmumiem vajadzētu izjust pienākumu atbalstīt sporta aktivitātes."

Savukārt AS "Dinamo Rīga" pārstāvji - padomes priekšsēdētājs Guntis Ulmanis, kā arī valdes priekšsēdētājs un kluba Rīgas "Dinamo" ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs - uzsvēra, ka, ņemot vērā sarežģīto finansiālo situāciju valstī, svarīgs ir katrs atbalstītājs neatkarīgi no atbalsta veida un apmēra.

"Prieks, ka uzņēmēji pārlieku neietekmējas no atsevišķu valdības pārstāvju paustajiem izteikumiem un turpina atbalstīt hokeju," sacīja Ulmanis. Klubam jau ir četri lieli atbalstītāji - SIA "Itera Latvija", AS "Aldaris", VAS "Latvijas Dzelzceļš" un tagad arī SIA "Skonto būve".

Ulmanis noliedza, ka AS "Dinamo Rīga" akcionāri sponsoru atbalsta rezultātā varētu gūt jebkādu peļņu, un izteicās, ka runāt par peļņu šajā projektā būtu ciniski.

"Tik mazā valstī kā Latvija vēl ilgi nepiedzīvosim laikus, kad profesionālais sports strādās ar peļņu," uzskata Ulmanis. "Mums vairāk jādomā par jaunatnes hokeja attīstību, nevis par peļņu no profesionālās komandas panākumiem."

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu