Kazeļņiks un Vidzis izcīna Izaicinājuma kausu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

22.augustā Rīgas pilsētas svētku ietvaros 11.Novembra krastmalā notika starptautiskas spēkavīru sacensības “Rīgas izaicinājuma kauss pāriem”. Sacensības tika rīkotas sadarbībā ar spēkavīru Čempionu līgu, kura Latvijas galvaspilsētā testēja šāda veida sacensību formātu, jo 2010. gadā tiek plānoti vairāki turnīri komandām.

Sanākušie skatītāju tūkstoši kļuva par lieciniekiem bezkompromisa cīņai vairāku stundu garumā. Pirmo reizi šajā gadā sacensību arēnā varēja redzēt arī Raivi Vidzi, kurš startēja kopā ar Agri Kazeļņiku.

Viņiem ļoti nopietnu konkurenci izrādīja Artis Plivda un Mareks Leitis. Turpat līdzās visu laiku atradās arī poļi Michal Szymerowski un Sebastian Kurek. Šie trīs pāri tad arī savā starpā sadalīja goda pjedestālu.

A.Kazeļņiks/R.Vidzis, izcīnot trīs pirmās vietas vingrinājumos, apliecināja savu favorītu statusu un izcīnīja pirmo vietu. Aiz viņiem otro vietu izcīnīja Plivda/Letis, bet poļi palika trešajā vietā, atpaliekot no mūsējiem tikai pusotru punktu. Ne mazāk saspringta cīņa notika arī par citām vietām. Septītā vieta no ceturtās atpalika tikai par 2,5 punktiem. “Fantastiskas sacensības. Fantastiska publika. Vienmēr esam zinājuši, ka Rīga māk rīkot sacensības. Rīgas svētku gaisotne vēl papildus deva labu emocionālo fonu atlētu cīņām. Priecājos, ka Latvijas puse bija gatava sarīkot sacensības pāriem. Tagad esmu pārliecināts, ka arī šāda veida sacensībām ir liela nākotne, jo tās padara šo sportu veidu tikai interesantāku un mazāk prognozējamu,” pirmajos iespaidos dalījās Čempionu līgas pārstāvis Ilka Kinnunens.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu