Kinoleģenda sola striptīzu, ja futbolisti uzvarēs (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Itālijas kinozvaigzne Sofija Lorēna solījusi sarīkot striptīzu, ja viņas iemīļotā Neapoles futbola komanda iekļūs Itālijas futbola čempionāta augstākajā līgā. Aktrises izģērbšanās būs viens ekstravagantākajiem svinību pasākumiem, kā Neapoles fani gatavojas svinēt komandas gaidāmos panākumus.

Lorēna ir 72 gadus veca, un viņas lielākie panākumi kino bija pagājuša gadsimta piecdesmitajos un sešdesmitajos gados, kad aktrise filmējās pie leģendārā itāliešu kinorežisora Vitorio de Sikas. Aktrise ir liela Neapoles futbola komandas fane, taču komandai, kas pirms 20 gadiem ieguva valsts čempionu titulu, tagad ir grūti laiki.

"Es ceru, ka Neapole uzvarēs atlikušajās čempionāta spēlēs. Un tad raugiet, ja mūsu komanda pāries augstākajā līgā, es sarīkošu striptīzu," teica aktrise avīzē "Gazzetta dello Sport" otrdien publicētajā intervijā. "Fani ir futbola kaislības pārņemti, pilsēta ir pelnījusi, ka tai veicas."

Neapoles komanda pašlaik ieņem trešo vietu Itālijas čempionāta otrajā līgā. Lai kvalificētos iekļūšanai augstākajā līgā, komandai jāuzvar piecos atlikušajos šīs sezonas mačos vai arī tai būs jācīnās papildu turnīrā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu