Sestdien noslēgsies Latvijas čempionāts ūdens motosportā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien Jūrmalā, Lielupē pie CSDD, pulksten 12.00 dienā tiks dots starts pēdējam Latvijas čempionāta posmam ūdens motosportā, TVNET informē Latvijas Ūdens motosporta federācija.

Izšķirīgajās sacensībās piedalīsies Latvijas labākie ūdens motosportisti sešās ātrumlaivu klasēs. Vēl nevienā klasē līdzšinējie līderi nav ieguvuši drošu pārsvaru, tāpēc saspringta cīņa ir paredzama visiem sportistiem. Tradicionāli tiks arī izcīnīta Viktora Kuņiča piemiņas balva JT250 laivu klasē jauniešiem.

Šogad līdz pat pēdējam posmam Latvijas atklātajā čempionātā ūdens motosportā ir saglabājusies intriga par medaļu ieguvējiem pilnīgi visās ātrumlaivu klasēs. Nevienam no pilotiem nav izdevies apsteigt pārējos konkurentus ar tik lielu punktu rezervi, lai Jūrmalas sacīkšu laikā varētu neraizēties par sekotājiem.

Latvijas atklātais čempionāts ūdens motosportā šogad risinās četros posmos – Liepājā, Alūksnē, Jelgavā un Jūrmalā. Pirmās sacensības notika 13. jūnijā Liepājas Tirdzniecības kanālā, bet sevišķi jāatzīmē sacensības Alūksnē, jo tas bija vienīgais no čempionāta posmiem, kas tika organizēts kopā ar Eiropas čempionātu Formula R 1000 laivu klasē.

Latvijas Ūdens motosporta federācijas mājas lapā www.lumsf.lv pieejama sīkāka informācija par sportistu un komandu gūtajiem rezultātiem visos iepriekšējos Latvijas Republikas čempionāta posmos un starptautiskās sacensībās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu