Apstiprināts pasaules vadošā badmintonista Lī pozitīvais dopinga tests

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Sporta ierēdnis Malaizijā sestdien apstiprinājis pasaules badmintonistu rangā pirmajā vietā esošā Lī Čonveja pozitīvo dopinga testu.

Malaizijas Badmintona asociācija sestdien atteicās nosaukt spēlētāju, kura analīžu B prove bijusi identiska A provei. Analīzes ņemtas šāgada pasaules čempionāta laikā.

Tomēr kāds sporta ierēdnis, kurš vēlējās palikt anonīms, jo viņam neesot tiesību runāt ar medijiem organizācijas vārdā, aģentūrai «Associated Press» apstiprinājis, ka šis spēlētājs ir Lī.

Lī ieguva sudraba medaļas 2008. gada Pekinas un 2012. gada Londonas olimpiskajās spēlēs, kā arī 2011., 2013. un 2014. gada pasaules čempionātos, bet var tikt diskvalificēts uz diviem gadiem.

Malaizijas Badmintona asociācija paziņojusi, ka Pasaules badmintona federācija (BWF), kuras birojs atrodas Kualalumpurā, vēl izskatīs šo dopinga pārkāpumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu