"Blāzmai" un "Jūrmalai-VV" zaudējumi Baltijas līgas 1/8 fināla mačos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Trešdien "Triobet" Baltijas futbola līgas pirmās kārtas spēlē, kas vienlaikus ir astotdaļfināls, Rēzeknes "Blāzma" savā laukumā ar 0:1 piekāpās Tallinas "Levadia", savukārt "Jūrmala-VV" ar 1:2 atzina cita Igaunijas kluba Sillamē "Kalev pārākumu.

Pirmajā puslaikā "Kalev" vienību vadībā izvirzīja Vitalis Stankevičus, savukārt 56. minūtē pārsvaru dubultoja Arvīds Veikutis. Taču laukuma saimnieku rindās mača izskaņā izcēlās Ruslans Agafonovs.

Savukārt otrajā mačā vienīgos vārtus guva Tallinas "Levadia" uzbrucējs Felipe Nunješs.

Šobrīd ''LMT - Virslīgā'' "Jūrmala-VV" ar 22 spēlēs izcīnītiem 24 punktiem ieņem 5. vietu, savukārt "Blāzma" ar 17 punktiem ierindojas 8.pozīcijā.

Rēzekniešiem atbildes spēle par vietu ceturtdaļfinālā paredzēta 11.oktobrī, bet "Jūrmala-VV" maču aizvadīs dienu vēlāk.

Pārējos astotdaļfinālos 7.oktobrī "Olimps"/RFS spēlēs ar Panevēžas "Ekranas" no Lietuvas. Dienu vēlāk pašreizējā Latvijas čempionāta līdervienība "Skonto" tiksies ar Lietuvas Tauraģes "Tauras". Bet 10.oktobrī "Liepājas metalurgs" cīnīsies ar Lietuvas komandu Gargždu "Banga".

Jau ziņots, ka pirmās kārtas astotdaļfināla spēlē pagājušās sezonas čempionvienība "Ventspils" pirmajā mačā izbraukumā ar 1:2 piekāpās Igaunijas klubam Nemmes "Kalju". Atbildes mačs par vietu ceturtdaļfinālā 9.novembrī notiks Ventspilī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu