Kampars šokā par Kalvīša ideju "Dinamo" finansēšanas lietā (135)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

"Ekonomikas ministrs Artis Kampars neatbalsta Aigara Kalvīša ideju par "Dinamo Rīga" finansēšanu no valsts uzņēmumu budžeta, jo tā drīzāk uzskatāma par mārketinga aktivitāti," par Kalvīša ideju, atsaucoties uz ekonomikas ministra teikto, TVNET saka ministra preses sekretārs Sandris Sabajevs.

Ekonomikas ministrs uzskata, ka, iespējams, Kalvītis esot domājis šādi sevi parādīt Krievijas tirgū, taču, piemēram, "Latvenergo" tas neesot interesanti. "Ja atbalstītu, tam būtu jābūt skaidram biznesa lēmumam. Konkrētu summu piešķiršana pilnībā netiek atbalstīta," TVNET norāda Sabajevs.

Jau ziņots, bijušais premjers Aigars Kalvītis pagājušajā nedēļā nāca klajā ar ideju, ka "Dinamo Rīga" sponsorēt varētu no valsts uzņēmumu budžeta. Patlaban, piemēram, sporta kluba finansēšanā iesaistījies "Latvijas dzelzceļš". Kalvītis norāda uz to, ka arī ārvalstīs, piemēram, Kazahstānā un Baltkrievijā šāda veida klubus atbalsta no valdības kabatas.

Komentāri (135)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu