Valmiera un Liepāja ceturtdaļfinālā, Ķeizarmežs revanšējas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Basketbola līgā norisinājušās trīs astotdaļfināla spēles, kurās vietu ceturtdaļfinālā jau nodrošināja Valmiera un Liepājas Lauvas. Savukārt Ķeizarmežs revanšējās Zemgalei panākot izlīdzinājumu sērijā 1:1.

Ķeizarmežs viesojoties Jelgavā spēli uzsāka līdzīgi kā abu komandu pirmajā tikšanās reizē, veicot ievērojamu izrāvienu un pirmo ceturtdaļu noslēdzot ar +11. Tomēr Vara Krūmiņa basketbolisti prata atspēlēties, un trešās ceturtdaļas sākumā izvirzījās pat vadībā.

Viesiem nervi šoreiz bija spēcīgāki, un pēdējo ceturtdaļu nospēlēja ļoti pārliecinoši gūstot uzvaru spēlē ar rezultātu 97:81. Līdz ar to izlīdzinot rezultātu sērijā 1:1. Izšķirošā spēle risināsies 21. aprīlī Rīgā, un sērijas spēcīgākā komanda ceturtdaļfinālā tiksies ar Barons/LMT.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais spēlētājs bija Sandis Silavs gūstot 23 punktus, kā arī Artūrs Bērziņš gūstot 20 punktus. Savukārt rezultatīvākais spēlētājs Jelgavas komandā bija Mārtiņš Berķis, kurš aizvadot lielisku spēli guva 28 punktus un izcīnīja 7 atlēkušās bumbas.

Aināra Bagatska vadītā Valmiera izbraukumā bez problēmām prata apspēlēt LBL 2. divīzijas komandu ASK/juniors ar rezultātu 97:67.Lai gan spēles sākumā mazie kareivji turējās braši, tomēr turpinājumā nespēja pretoties līmeni augstākai komandai. Līdz ar to Valmiera nodrošināja vietu LBL ceturtdaļfinālā, kur tiksies ar valda Valtera vadīto VEF Rīga.

Rezultatīvākais spēlētājs uzvarētājiem bija Vladimirs Štimacs gūstot 21 punktu un izcīnot 7 atlēkušās bumbas. Savukārt ASK/juniors rindās rezultatīvākais spēlētājs bija Artūrs Šēnhofs gūstot 26 punktus un izcīnot 7 atlēkušās bumbas.

Vietu LBL ceturtdaļfinālā nodrošināja arī "Liepājas Lauvas", kas izbraukumā apspēlēja RNS-D/Līvāni komandu ar rezultātu 85:67. Liepājai LBL ceturtdaļfinālā nāksies mēroties spēkiem ar ASK Rīga.

Rezultatīvākie spēlētāji uzvarētāju rindās bija Jevgēnijs Kosuškins un Salvis Mētra, katrs gūstot pa 13 punktiem. Savukārt zaudētāju rindās rezultatīvākais spēlētājs bija Gatis Gargažins gūstot 28 punktus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu