Triecienspēks pasniegs Gada balvu snovbordā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 19. aprīlī, Liepājas klubā Fontaine Palace no pulksten 21 notiks dēļu žurnāla Triecienspēks organizētā Triecienspēka Gada balva snovbordā.

Gada balva snovbordā tiks pasniegta šādās nominācijās: Sezonas labākais snovbordists, Sezonas labākā snovbordiste, Sezonas fotogrāfs, Sezonas jaunatklājums (braucējs, kurš tikko parādījies braucēju elitē), Skeiteris snoveris un Labākais snovborda parks.

Sezonas labākā snovbordista nominācijai izvirzīti Mārtiņš Tēcis, Kaspars Groza, Kristaps Dzenis, Juris Strangots un Voldemārs Siliņš, savukārt labākās snovbordistes nominācijai šādas sportistes: Ieva Meļko, Madara Majore, Dace Banga, Karina Vītiņa un Kristīne Bezbaile.

Plašāka informācija par Triecienspēka Gada balvai snovbordā nominētajiem nozares pārstāvjiem atrodama žurnāla mājas lapā www.triecienspeks.lv. Šeit arī līdz 18. aprīlim ikviens var balsot par savu simpātiju, kas saņems Triecienspēka lasītāju balvu.

Ir papildināta Gada balvas muzikālā programma – kopā ar All Day Long, Stearica (Itālija) un Paperback Freud (Zviedrija) Fontaine Palace pirmā stāva zālē spēlēs hiphop dīdžeji un uz lielajiem ekrāniem tiks demonstrēts šajā sezonā sastrādātais.

Kā jau ziņots, Triecienspēka Gada balva snovbordā notiks pirmo reizi un to plānots pasniegt katras snovborda sezonas labākajiem snovbordistiem un snovbordistēm, kā arī citiem nozares profesionāļiem.

Ideja šādas tradīcijas dibināšanai aizgūta no pasaules pieredzes – pasaulē snovborda gada balvas pasniedz tieši snovborda žurnāli (Transworld Snowboarding, Onboard Mag un citi), kuri uz lietām skatās no malas, visaktīvāk seko līdzi norisēm tirgū un var objektīvi novērtēt braucēju sniegumu sezonas laikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu