Jelgava piesakās Latvijas elitei (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Basketbola līgas astotdaļfināla pirmajā spēlē otrās divīzijas uzvarētāji Jelgavas "Zemgale" pirmdien izbraukumā ar 85:72 pārspēja pirmās divīzijas pastarīšus Rīgas "Ķeizarmežs" un sērijā līdz divām uzvarām izvirzījās vadībā ar 1-0. Vēl pārliecinošāku uzvaru svinēja "BK Valmiera", kas savā laukumā piespieda kapitulēt "ASK/Juniors" vienību.

Jelgavas "Zemgales" labā šodien 23 punktus guva Mārtiņš Berķis, bet Edgara Krūmiņa kontā 21 punkts. "Ķeizarmeža" komandā ar 22 punktiem izcēlās Artūrs Bērziņš, bet 21 punktu guva Artūrs Strēlnieks.

Pēc pirmās ceturtdaļas "Ķeizarmežs" pretiniekus pārspēja ar 15 punktiem - 24:9, tomēr pēc otrās ceturtdaļas "Zemgale" mājinieku pārsvaru bija samazinājusi līdz astoņiem punktiem - 30:38. Trešās ceturtdaļas noslēgumā "''Ķeizarmeža" pārsvars bija vairs tikai viens punkts - 58:57, bet ceturtajā ceturtdaļā "Zemgale" savus pretiniekus pārspēja pārliecinoši, izcīnot uzvaru ar 85:72.

Sērijas otrā spēle notiks ceturtdien Jelgavā. Ja būs nepieciešama trešā spēle, tad tā 21. aprīlī risināsies Rīgā.

"BK Valmiera" pirmdien savā laukumā ar 109:53 sagrāva "ASK/Juniors" basketbolistus, tādējādi sērijā līdz divām uzvarām izcīnot pirmo panākumu.

"Valmieras" labā 17 punktus guva Agnis Čavars, bet Ingus Bankevica kontā 15 punkti. "ASK/Juniors" komandā ar 12 gūtajiem punktiem izcēlās Kaspars Rubenis un Artūrs Šēnhofs.

Sērijas otrā spēle notiks ceturtdien Rīgā. Ja būs nepieciešama trešā spēle, tad tā 20. aprīlī risināsies Valmierā.

Vēl "Liepājas lauvas" 1/8 finālā tiekas ar "RNS-D/Līvāni" komandu (15., 17., 20.aprīlī).

Pirmajā kārtā cīņas norisināsies līdz divām uzvarām, bet pāru uzvarētāji iekļūs ceturtdaļfinālā un spēlēs ar kādu no četrām regulārās sezonas spēcīgākajām komandām. Arī ceturtdaļfinālā cīņas norisināsies līdz divām uzvarām, pusfinālā komandas cīnīsies līdz trijiem panākumiem, bet finālā - līdz četrām uzvarām.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu