"Mītava Open" uzvar komanda "Laimes lācis" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

15. augustā "Skonto" futbola stadionā noslēdzās pirmais grupas "Prāta Vētra" organizētais atklātais amatieru čempionāts minifutbolā "Mītava Open 2009". Spraigā sportiskā cīņā tika noskaidroti lielo balvu ieguvēji: zelta medaļas, "Mītava Open" lielo kausu un Ls 1500 ieguva komanda "Laimes lācis", sudraba medaļas un Ls 1000 saņēma komandas "Vels" spēlētāji, savukārt trešo vietu, bronzas medaļas un Ls 500 izcīnīja Kuldīgas sporta aģentūras komanda, TVNET informē organizatori.

"Šie bija īsti svētki futbolam! Mūsu pirmais "Mītava Open" čempionāts izdevās, un jāsaka godīgi, komandu atsaucība un spēles prieks bija pat lielāks, nekā gaidījām. Paldies visiem spēlētājiem, paldies tiesnešiem, paldies līdzjutējiem, paldies atbalstītājiem, pilsētām, kuras mūs uzņēma, paldies visiem, kas pielika roku lai šis pasākums notiktu. Īpašs paldies Guntaram Indriksonam un "Skonto" futbola stadionam par jauko uzņemšanu. Šobrīd jau sākam kalt plānus nākamā gada "Mītava Open" čempionātam," saka čempionāta laikā par Mītavas karali nosauktais Kaspars Roga.

Čempionāta laikā grupa "Prāta Vētra" kopā ar čempionāta tiesnešiem tikās sportiskā mačā ar Latvijas sieviešu futbola top 2009 komandu. "Prāta Vētras" puiši un čempionāta tiesneši pieveica meitenes ar rezultātu 4:1. "Spēle bija īsta, un izaicinājums spēlēt "Skonto" stadionā un vēl ar Latvijas top komandu - nopietns. Ar meiteņu treneri jau runājām - jāplāno revanša mačs!" par spēli stāsta Māris Mihelsons.

Fināla posmā piedalījās šādas komandas: no "Mītava Open" Kurzemes posma - komandas "Zemnieki", "Rainis", "Kuldīgas sporta aģentūra" un "Turlava"; no Zemgales posma - komandas "KV&LP", "Lauki", "Ozolnieki" un "Safeguard"; no Vidzemes posma - komandas "Cold gel", "B-peat", "Eglītes mežs" un "Staiceles bebri", no Mītava Open Latgales posma - komandas "Vels", "Barons", "Daugava city united" un "Cerbers/Security"; no Ziemeļaustrumlatvijas posma - komandas "Kvarcs", "FK Smudzis", "Zemgales būvmeistars" un "Parsportu.lv" un no Rīgas posma - komandas "Korsāri", "Laimes lācis", "Daugmales dadzis" un "Alliance".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu