PČ orientēšanās sportā 5 latvieši vidējās distances finālā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien, 16. augustā Ungārijā, Miškolcā ar vidējās distances kvalifikācijas skrējieniem sākās 2009. gada Pasaules čempionāts orientēšanās sportā. Latvijas izlase uzrādīja lielisku sniegumu – no sešiem skrējējiem pieci (Inga Dambe, Aija Skrastiņa, Laura Vīķe, Mārtiņš Sirmais, Edgars Bertuks) kvalificējās finālam.

No latviešiem pirmā distancē devās Laura Vīķe, pirmajā starta minūtē. Trešajā kvalifikācijas grupā Laura finišu sasniedza pēc 37 minūtēm un 17 sekundēm, izcīnot 14. vietu. Pirmajā kvalifikācijas grupā Inga Dambe izcīnīja augsto 5. vietu (laiks 29:59). Arī Aija Skrastiņa distancē pavadīja tikpat ilgu laiku kā Inga (29:59) un tas viņai otrajā kvalifikācijas grupā deva 7. vietu.

No vīriešiem pirmais startēja Jānis Krūmiņš, kurš diemžēl distancē pieļāva vairākas nelielas kļūdas un pirmajā kvalifikācijas grupā izcīnīja 18. vietu (laiks 29:53), līdz ar to nekvalificējās vidējās distances finālam. Otrajā kvalifikācijas grupā Mārtiņš Sirmais finišēja 12. vietā (28:49), bet trešajā kvalifikācijas grupā Edgars Bertuks ierindojās 11. vietā (29:50) Rīt notiks garās distances kvalifikācijas skrējieni. Latvijas izlases starta laiki (CET): Laura Vīķe 9:09 Inga Dambe 9:23 Kristīne Kokina 9:39 Mārtiņš Sirmais 9:14 Renārs Roze 9:40 Edgars Bertuks 9:54

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu