Sestdien notiks ''Mītava Open 2009'' finālposms

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 15. augustā, ''Skonto'' futbola stadionā noslēgsies grupas Prāta Vētra organizētais atklātais amatieru čempionāts minifutbolā ''Mītava Open 2009''. Fināla posmā, kurā piedalīsies sešos reģionālajos atlases posmos uzvarējušās komandas, tiks noskaidroti balvu fonda - Ls 3000 - ieguvēji. Komanda, kas čempionāta finālturnīrā 15. augustā iegūs pirmo vietu, saņems Ls 1500, otrās vietas ieguvēji - Ls 1000, savukārt trešā vieta - Ls 500, TVNET informē organizatori.

Spēles sāksies plkst. 10:00, apbalvošanas ceremonija plānota plkst. 18.00. Ieeja pasākumā bez maksas.

Fināla sacensībās piedalīsies šādas komandas: no ''''Mītava Open'''' Kurzemes posma - komandas ''''Zemnieki'''', ''''Rainis'''', ''''Kuldīgas sporta aģentūra'''' un ''''Turlava'''', No ''''Mītava Open'''' Zemgales posma - komandas ''''KV&LP'''', ''''Lauki'''', ''''Ozolnieki'''' un ''''Safeguard'''', no ''''Mītava Open'''' Vidzemes posma - komandas ''''Cold gel'''', ''''B-peat'''', ''''Eglītes mežs'''' un ''''Staiceles bebri'''', no ''''Mītava Open'''' Latgales posma - komandas ''''Vels'''', ''''Barons'''', ''''Daugava city united'''' un ''''Cerbers/Security'''', no ''''Mītava Open'''' Ziemeļaustrumlatvijas posma - komandas ''''Kvarcs'''', ''''FK Smudzis'''', ''''Zemgales būvmeistars'''' un ''''Parsportu.lv'''' un no ''''Mītava Open'''' Rīgas posma - komandas ''''Korsāri'''', ''''Laimes lācis'''', ''''Daugmales dadzis'''' un ''''Alliance''''.

Futbolu sestdien sola spēlēt arī visi grupas Prāta Vētra dalībnieki - kopā ar čempionāta tiesnešiem tie nolēmuši izveidot ''''čempionāta organizatoru komandu'''' un uz jautru, sportisku maču uzaicinājuši Latvijas sieviešu U-19 izlasi.

Visas dienas garumā sportiskās cīņas par Mītavas Lielo balvu kopā ar grupas Prāta Vētra puišiem komentēs sporta komentētājs Māris Rīmenis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu