Reģistrēta AS Rīgas Dinamo (16)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Uzņēmumu reģistrs reģistrējis AS Dinamo Rīga, kas nepieciešama komandas izveidošanai un spēlēšanai Kontinentālajā hokeja līgā.

Akciju sabiedrības dibinātāji ir Aigars Kalvītis, Viesturs Koziols, Kirovs Lipmans, Aldis Pauniņš, Guntis Rāvis, Juris Savickis, Guntis Ulmanis un Itera Latvija. Dinamo Rīga pamatkapitāls ir 2 050 000 latu, un tā juridiskā adrese reģistrēta Rīgā, Skanstes ielā 13.

Kā sabiedrības valdes priekšsēdētājs norādīts uzņēmējs Viesturs Koziols. Valdē arī strādā Rolands Brolišs un Armands Simsons.

Savukārt kā sabiedrības padomes priekšsēdētājs norādīts eksprezidents Guntis Ulmanis, bet viņa vietnieki - Kirovs Lipmans un Juris Savickis. Padomē arī strādā Krists Freibergs, Aldis Pauniņš.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Armands Simsons, šie sabiedrības dibinātāji ir arī tās akcionāri. Sīkāks akciju sadalījums gan pagaidām netiek atklāts, vien tiek norādīts, ka kapitāldaļas sadalītas proporcionāli un nevienam akcionāram nepiederot AS kontrolpakete.

Akcionāri deleģējuši divus pilnvarotos, kas ir pilntiesīgi runāt ar plašsaziņas līdzekļiem. Tie ir Ulmanis un Koziols.

4. aprīlī notika pirmā Dinamo Rīga valdes sēde. Tās galvenie jautājumi bija - pienākumu sadale starp valdes locekļiem, ģenerālmenedžera iecelšana, budžeta veidošana, tuvāko darba uzdevumu noteikšana, lai AS varētu sākt darbību.

Rolands Brolišs pildīs akciju sabiedrības finanšu direktora pienākumus, Armands Simsons būs atbildīgs par visiem administratīvajiem jautājumiem, kas saistīti ar hokeja komandas komplektāciju un darbības nodrošināšanu.

Par ģenerālmenedžeri iecelts Normunds Sējējs. Valde uzdeva viņam trīs nedēļu laikā piedāvāt izskatīšanai kandidatūras komandas galvenā trenera amatam un uzsākt komandas komplektāciju.

Kontinentālās hokeja līgas oficiālā izloze notiks Maskavā 2008.gada 9. aprīlī. Uz to jaundibinātā AS ir saņēmusi ielūgumu, un uz Maskavu dosies Lipmans, kā arī Koziols.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu