Komandas lēmums: kapteinis būs Laviņš! (39)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas hokeja valstsvienības kopsapulcē ceturtdien par komandas jauno kapteini ir iebalsots pieredzējušais aizsargs Rodrigo Laviņš.

Komandas kapteiņa noteikšana tradicionāli notika, balsojot visiem komandas spēlētājiem, un šoreiz balsu vairākums par jauno C burta valkātāju noteica 32 gadus veco aizsargu Rodrigo Laviņu.

Laviņš, tāpat kā arī Aleksandrs Semjonovs un Leonīds Tambijevs, 1992. gadā piedalījās Latvijas izlases pirmajā spēlē pēc neatkarības atgūšanas, kurā mūsu valstsvienība uzvarēja Lietuvu.

Laviņš Latvijas valstsvienības rindās ir aizvadījis pavisam 159 spēles un šajā ziņā ir rekordists starp aizsargiem, bet kopsummā ieņem trešo vietu aiz Tambijeva un Semjonova.

Latvijas izlases labā viņš ir guvis 14 vārtus un izdarījis 28 rezultatīvas piespēles.

Pirmo spēli pasaules meistarsacīkstēs Latvija aizvadīs jau šosestdien, kad mērosies spēkiem ar Šveici.

Latvijas valstsvienības iespējamais sastāvs pasaules čempionātā: vārtsargi - Sergejs Naumovs, Edgars Masaļskis, Mārtiņš Raitums; aizsargi - Georgijs Pujacs, Guntis Galviņš, Arvīds Reķis, Rodrigo Laviņš, Oļegs Sorokins, Agris Saviels, Atvars Tribuncovs, Aleksandrs Jerofejevs; uzbrucēji - Mārtiņš Cipulis, Herberts Vasiļjevs, Kaspars Daugaviņš, Leonīds Tambijevs, Aleksandrs Semjonovs, Aleksandrs Ņiživijs, Miķelis Rēdlihs, Armands Bērziņš, Lauris Dārziņš, Aleksandrs Macijevskis, Aleksejs Širokovs, Grigorijs Panteļejevs.

Komentāri (39)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu