Zināmi visi Mītava Open 2009 finālisti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Atklātā amatieru čempionāta mini futbolā Mītava Open 2009 Rīgas posms, kas notika sestdien Rīgā ''Energoautomātikas'' stadionā, bija pēdējais reģionālais posms pirms lielā fināla, kas notiks ''Skonto'' futbola stadionā jau šajā sestdienā, TVNET informē organizatori.

Posmā uzvarēja komanda "Korsāri", otro vietu ieguva "Laimes lācis", trešo vietu - "Daugmales dadzis", savukārt ceturtajā vietā ierindojās komanda "Alliance". Tādējādi ir noskaidrotas visas komandas, kas 15. augustā cīnīsies par lielo balvu.

Rīgas posmā sporta komentētāja lomā iejutās Anatolijs Kreipāns, kuram šis bija jau otrais Mītava Open posms. Jau ziņots, ka Mītava Open komentētāju pulkam pievienosies arī Māris Rīmenis - viņš aicināts kļūt par spēļu komentētāju Mītava Open 2009 fināla spēlēm ''''Skonto'''' futbola stadionā.

Mītava Open finālā ''''Skonto'''' futbola stadionā skatītājus gaidīs ne tikai sportiskas aktivitātes, bet arī vairāki grupas sarūpēti pārsteigumi. Fināla sacensībās piedalīsies šādas komandas: no Mītava Open Kurzemes posma - komandas "Zemnieki", "Rainis", "Kuldīgas sporta aģentūra" un "Turlava", No Mītava Open Zemgales posma - komandas "KV&LP", "Lauki", "Ozolnieki" un "Safeguard", no Mītava Open Vidzemes posma - komandas "Cold gel", "B-peat", "Eglītes mežs" un "Staiceles bebri", no Mītava Open Latgales posma - komandas "Vels", "Barons", "Daugava city united" un "Cerbers/Security", no Mītava Open Ziemeļaustrumlatvijas posma - komandas "Kvarcs", "FK Smudzis", "Zemgales būvmeistars" un "Parsportu.lv" un no Mītava Open Rīgas posma - komandas "Korsāri", "Laimes lācis", "Daugmales dadzis" un "Alliance".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu