Miladžs: Bušs spēja visus sasmīdināt (5)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Viens no Latvijas basketbola čempionvienības līderiem, amerikāņu aizsargs Kērtiss Miladžs intervijā izdevumam "Sporta Avīze" atzinis, ka no kluba atbrīvotais Sandis Buškevics bija viens no jautrākajiem komandas biedriem.

Pagājušajā nedēļā ASK komanda paziņoja, ka lauž līgumu ar Latvijas valstsvienības kandidātu Buškevicu, lai uzlabotu komandas kopējo mikroklimatu pirms izšķirīgajām sezonas spēlēm.

Sandis Buškevics (pa labi) pret horvātu Marko Popoviču no "Žalgira".
Sandis Buškevics (pa labi) pret horvātu Marko Popoviču no "Žalgira". Foto: AFI

"No mana skatu punkta ir skumji redzēt aizejam jebkuru no šīs komandas. "Bušs" ir ļoti labs saspēles vadītājs, izlases līmeņa spēlētājs, un man patiešām patīk spēlēt ar viņu - viņš prot atdot lielisku piespēli, vajadzīgajā brīdī iemest pats," citēts Miladžs. "Turklāt viņš ir patiešām jautrs džeks... noteikti jautrākais mūsu komandā, kurš vienmēr spēj visus sasmīdināt."

"Jā, ir skumīgi vērot šo situāciju, taču tāds ir trenera lēmums," atzina basketbolists.

Pats Buškevics pēc atlaišanas pastāstījis, ka vēl vairākās valstīs varot pieteikt spēlētājus, ieskaitot Eiropas lielākās līgas, un tuvākās nedēļas laikā viņš cer atrast klubu.

2007./2008. gada sezonā ASK sastāvā Buškevics piedalījās deviņās ULEB kausa spēlēs, vidēji gūstot 5,6 punktus un izdarot 2,7 rezultatīvas piespēles. LBL aizvadītās 11 spēlēs basketbolists vidēji guva 9,1 punktu un izdarīja 4,4 rezultatīvas piespēles. Savukārt SEB Baltijas Basketbola līgas (BBL) aizvadītajās 17 spēlēs Buškevics vidēji guva 6,5 punktus un izdarīja divas rezultatīvas piespēles.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu