ASK tālāk bez Buškevica

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Pagājušās sezonas Latvijas basketbola čempionvienība Rīgas ASK piektdien lauzusi līgumu ar Latvijas valstsvienības kandidātu Sandi Buškevicu. Sestdien Rīgā ASK SEB Baltijas Basketbola līgas ceturtdaļfināla atbildes spēlē tiekas ar "Nevežis".

"Mums nācies pieņemt nepatīkamu un smagu lēmumu, taču, lai uzlabotu komandas mikroklimatu, līgums ar Sandi Buškevicu bija jālauž," citēts "ASK Rīga" ģenerāldirektors Visvaldis Klintsons.

Pats basketbolists piektdien intervijā "Radio SWH" atzina, ka līdz sezonas beigām vēl spēlēs, jo vairākās Eiropas valstīs spēlētāju pieteikšanas termiņš vēl nav beidzies.

"Pēc pēdējā laika notikumiem man atlaišana nebija pārsteigums un iepriekš to jau nojautu. Situāciju uztveru mierīgi un pieņemu ar sapratni," atzina Buškevics, iemeslus šobrīd nevēloties komentēt sīkāk. "Aģents pastāstīja, ka vēl vairākās valstīs var pieteikt spēlētājus, ieskaitot Eiropas vadošās līgas, un es negatavojos sēdēt mājās. Viss turpinās, un tuvākās nedēļas laikā ceru atrast klubu."

Buškevicam nav iespējams pāriet uz kādu Latvijas klubu, jo spēlētāju pieteikšanas termiņi beidzās jau pagājušā mēneša izskaņā.

2007./2008. gada sezonā ASK sastāvā Buškevics piedalījās deviņās ULEB kausa spēlēs, vidēji gūstot 5,6 punktus un izdarot 2,7 rezultatīvas piespēles. LBL aizvadītās 11 spēlēs basketbolists vidēji guva 9,1 punktu un izdarīja 4,4 rezultatīvas piespēles. Savukārt SEB Baltijas Basketbola līgas aivadītajās 17 spēlēs Buškevics vidēji guva 6,5 punktus un izdarīja divas rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu