Trajkovičs tiksies ar "itāļiem" (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aivars Liepiņš, Diena

Šodien Latvijas vīriešu basketbola nacionālās komandas galvenais treneris Nenads Trajkovičs un valstsvienības direktors Edgars Buļs dodas 12 dienu vizītē uz Itāliju, lai tiktos ar Kristapu Janičenoku, Jāni Blūmu, Jāni Porziņģi un Troju Ostleru un, pasniedzot valstsvienības kreklu, oficiāli aicinātu viņus kandidēt uz vietu komandā.

Vizītes laikā treneris Trajkovičs ne tikai tiksies ar spēlētājiem un klubu vadību, bet arī apmeklēs komandu Boloņas "Upim", "Eldo Napoli", "Pistoria Carmatic" un "TD.Shop.it" spēles un treniņus.

No 27. līdz 30.martam valstsvienības pārstāvji viesosies pie Kristapa Janičenoka Boloņā (30. martā pa dienu "Upim" spēlēs ar Romas "Lottomatica")

No 30. marta līdz 2. aprīlim Trajkovičs būs naturalizētā amerikāņa Troja Ostlera ciemiņš Livorno (30. marta vakarā "TD.Shop.it" tiksies ar "Prima Veroli".

No 2. līdz 4. aprīlim vizīte turpināsies Pistorijā pie Jāņa Porziņģa (3. aprīlī "Pistoria Carmatic" mērosies spēkiem ar "Pepsi Caserta", visbeidzot no 4. līdz 7. aprīlim Latvijas valstsvienības treneris un direktors viesosies pie komandas saspēles vadītāja Jāņa Blūma Neapolē (6. aprīlī "Eldo Napoli" spēlēs ar "Air Avellino").

Trajkovičs jau ir ticies un oficiāli uzaicinājis uz valstsvienību desmit Latvijā spēlējošos basketbolistus (Sandi Valteru, Sandi Buškevicu, Gati Jahoviču, Armandu Šķēli, Kasparu Bērziņu, Raimondu Vaikuli, Uvi Helmani, Aigaru Vītolu, Pāvelu Veselovu un Kasparu Ciprusu), savukārt ar Raiti Grafu, Kristapu Valteru un Vācijā spēlējošo Ivaru Timermani ir plānojis tikties aprīļa vidū pēc atgriešanās no Itālijas.

Vīriešu valstsvienības galvenais treneris atzīst, ka turpinās aktīvi sekot līdzi visu Latvijas labāko un perspektīvāko basketbolistu gaitām, un iespēja tikt uz "galveno" komandu ir arī citiem spēlētājiem, kuri rādīs augsta līmeņa basketbolu.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu