Taisons bērnībā ticis seksuāli izmantots (5)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kādreizējais amerikāņu bokseris Maiks Taisons, kad viņš bija septiņus gadus vecs, tika seksuāli izmantots, atklāja pats sportists.

Pašlaik 48 gadus vecais Taisons sarunā ar «US radio» atklāja, ka toreiz viņu uz ielas noķēris kāds svešinieks.

«Viņš mani iebiedēja un seksuāli izmantoja. Pagrāba mani no ielas. Tobrīd biju vēl mazs puika,» pauda Taisons, kurš atzina, ka pēc tam varmāku savā dzīvē vairs neesot redzējis, turklāt neziņoja par šo notikumu saviem vecākiem vai policijai. «Tā nebija neviena darīšana. Vienkārši turpināju dzīvot savu dzīvi.»

Taisons atklāja, ka viņš nejūt kaunu par to, kas savulaik ar viņu noticis, turklāt tas nav iespaidojis viņa turpmāko dzīvi.

Taisons 20 gadu vecumā kļuva par visu laiku jaunāko pasaules čempionu smagajā svarā. Savas karjeras laikā amerikānis uzvarēja 50 no 58 cīņām, turklāt 44 reizes triumfēja ar nokautu.

Tiesa, savas karjeras laikā bokseris iekūlās vairākos skandālos. Vēl 1992.gadā Taisons tika notiesāts par pusaudzes izvarošanu, pavadot cietumā trīs gadus. Savukārt 1997.gadā viņš savam pretiniekam Evanderam Holifīldam cīņas laikā nokoda daļu auss.

Savas dzīves laikā Taisons cīnījies arī ar narkotisko vielu atkarību.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu