''Mītava Open" Ziemeļaustrumlatvijas posmā uzvar komanda "Kvarcs"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Atklātā amatieru čempionāta minifutbolā ''Mītava Open" 2009 Ziemeļaustrumlatvijas posmā sestdien Gulbenē pilsētas sporta centra stadionā pulcējās futbola amatieri ne tikai no reģiona, bet no visas Latvijas. Par posma uzvarētājiem kļuva komanda "Kvarcs", TVNET informē organizatori.

Klātesot skatītājiem, grupas ''''Prāta vētra" pārstāvjiem, Gulbenes "ASK/Buki" karsējmeitenēm un Gulbenes mūzikas skolas pūtēju orķestrim (diriģents Donāts Veikšāns), sīvā sportiskā konkurencē posma uzvarētāju titulu ieguva komanda ''''Kvarcs'''', otro vietu izcīnīja FK ''''Smudzis'''', trešo vietu ieguva ''''Zemgales Būvmeistars'''', bet ceturtā palika ''''parsportu.lv''''.

Šīs komandas piedalīsies Lielās balvas izspēlē "Skonto" futbola stadionā 15. augustā. Ziemeļaustrumlatvijas posmā sacensību komentētāja lomā iejutās Uģis Joksts, bet fināla spēles aizrautīgi komentēja Jānis Jubalts un Mītavas Karalis - Kaspars Roga.

Čempionāta galvenais tiesnesis Mareks Ķere, kurš ieteica Gulbeni kā pilsētu, kurā jānotiek čempionāta posmam, atzīst: "Kopumā jāsaka, ka Gulbenes posms izdevās ļoti labs. Futbola cīņa bija sportiska, un, lai arī daži komandu spēlētāji mūsu čempionāta mērķi bija pārpratuši, tomēr ceru, ka arī nākamgad producenti izvēlēsies Gulbeni par čempionāta posma norises vietu. Ar katru posmu kļūst skaidrāks, ka finālā "Skonto" futbola stadionā būs patiesi spēcīgas un stipras amatieru komandas!"

Šobrīd jau ir zināmas 20 komandas, kas piedalīsies atklātā amatieru čempionāta minifutbolā ''''Mītava Open" finālā "Skonto" futbola stadionā. Vēl 4 komandas tiks noskaidrotas Rīgas atlases posmā, kas notiks šo sestdien, 8. augustā, "Energoautomātikas" stadionā. Posma izloze, kā ierasts, notiks ceturtdien, 6. augustā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu