Žoltoka dzīve - LNT dokumentālajā filmā (24)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ESPN.com

Latvijas Neatkarīgā televīzija ir izveidojusi dokumentālo filmu par vienu no visu laiku izcilākajiem Latvijas hokejistiem Sergeju Žoltoku. Filma LNT ēterā tiks rādīta svētdien, 29. aprīlī, pulksten 21.30.

LNT veidotā dokumentālā filma, izsekojot sportista mūža pēdējai diennaktij, centīsies noskaidrot, kāpēc Žoltoku dēvēja par hokeja profesoru, kāpēc tieši puišelis, kurš nemācēja pat slidot, kad vectēvs viņu aizveda uz pirmo treniņu, kļuva par vienu no dažiem Latvijas hokejistiem, kam izdevās izveidot stabilu karjeru NHL.

Viņa treneris Ēvalds Grabovskis filmā skaidros, kāpēc Latvijas hokeja izlasē joprojām ir problēmas tieši ar centra uzbrucējiem, kuras Žoltoka zaudējums tikai saasināja.

Grigorijs Panteļejevs atcerēsies Žoltoku kā draugu, bet komandas ārsts Jānis Kvēps kliedēs bažas par mūsu sportistu veselību, jo nesen komanda tikusi pie aparatūras, kas kontrolē pārslodzes un ļauj noteikt, vai kādam veselības vārdā labāk izlaist spēli.

Sergejs Žoltoks bija viens no visu laiku labākajiem Latvijas uzbrucējiem. Nacionālās hokeja līgas spēlētājs Sergejs Žoltoks pēkšņā nāvē mira 2004. gada 3. novembrī, Latvijas čempionvienības "Rīga 2000" sastāvā spēlējot ar Minskas "Dinamo" Baltkrievijas galvaspilsētā.

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu