"Citroen" paziņo par dalību WRC vēl vismaz divus gadus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Francijas autobūves firma "Citroen" ceturtdien paziņoja, ka tā arī 2010. un 2011.gadā turpinās piedalīties pasaules autorallija čempionātā (WRC).

Šīs ziņas, ko "Citroen" izplatīja 24 stundas pēc tam, kad līdzīgu paziņojumu izteica arī "Ford", būs kā atvieglojums "Citroen" rallija komandai un WRC organizatoriem.

"Pasaules rallija čempionāts, kurā visas izmaksas tiek kontrolētas, ir lielisks automobiļu reklamētājs," izteicās "Citroen" komandas sacīkšu daļas vadītājs Olivjē Kesnals.

Runājot par braucējiem, kuri nākotnē varētu pārstāvēt "Citroen" vienību, Kesnals izteicās, ka "šobrīd tiek atjaunoti komandas pašreizējo pilotu līgumi".

Olivjē Kesnels, Sebastjans Loebs, Daniels Sordo.
"Esmu pārliecināts, ka Sebastjans Loebs un Daniels Sordo arī nākotnē turpinās savu lielisko piedzīvojumu ar "Citroen" komandu," piebilda Kesnāls.

"Citroen" un "Ford" šobrīd ir vienīgie autoražotāji, kas vēl piedalās WRC. Pagājušās sezonas beigās par izstāšanos no pasaules autorallija čempionāta paziņoja "Subaru" un "Suzuki".

Turklāt arī citus autosporta veidus pamet ilggadēji dalībnieki - kā zināms, trešdien Vācijas autoražotājs BMW un tam piederošā Pirmās formulas (F-1) komanda "BMW-Sauber" oficiāli paziņoja, ka 2010.gadā vairs nepiedalīsies F-1 pasaules čempionātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu