Žurnāla "Triecienspēks" triecienziņojums

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Saistībā ar to, ka skeitborda/snovborda žurnāla "Triecienspēks" redakcija nemitīgi saņem vēstules ar jautājumiem, kur var iegādāties iepriekšējos izdevuma numurus, "Triecienspēkam" neatliek nekas cits, kā iepriecināt savus lasītājus ar pozitīvu ziņu.

Proti, 14. aprīlī "Nokia Extreme" Andrejsalas pasākumā tiks novietota speciālā "Triecienspēka" telts, kurā katrs interesents, iegādājoties "Triecienspēka" pēdējo numuru, pie viena bez maksas saņems iepriekšējos žurnāla izdevumus. "Triecienspēka" pēdējā numura krāšņajās lappusēs atradīsiet informāciju par Baltijas "X-Spelēm - Simpel Session” Igaunijā, dažādiem skeitborda subkultūrā pazīstamiem braucējiem, kā arī latviešu skeitbordistu piedzīvojumiem Prāgā un "Red Bull" skeitborda filmas uzņemšanas dokumentāciju Konstantinopolē.

Tāpat intervijas ar Latvijas un Šveices snovbordistiem, ieskats pāris pārbaudīto snovparku pasaulē, pamācības, kā veikt jautrus trikus, intervijas ar eksperimentālo mūzikas projektu "Jaga Jazzist" un materiāls "par sava ceļa gājējiem" kā mazdārziņu geto saimniekiem. Ziņas beigas.

Miers ārā! Tiekamies Andrejsalā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu