Latvijas junioru golfa čempionātā uzvar Krista Puisīte un Svens Markss

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas junioru izlases līderi Krista Puisīte un Svens Markss uzvarējuši Latvijas atklātajā junioru golfa čempionātā, informē Latvijas Golfa federācija.

Teksasas valsts universitātē ar golfa stipendiju uzņemtā Krista Puisīte uzvarēja vecākajā 16 līdz 18 gadus veco meiteņu grupā, trīs dienu summā nospēlējot ar 216 sitieniem, jeb +2 virs PAR (teorētiski nepieciešamās sitienu normas).

Māra Puisīte šajā pat vecuma grupā bija otrā, vecākajai māsai zaudējot divus sitienus. M. Puisīte trešdien sacensību noslēguma kārtā sasniedza labāko rezultātu 18 bedrītēs, "Ozo Golf Club" laukumu izspēlējot ar -4 zem PAR (68 sitieniem).

Vēl viena Latvijas junioru izlases spēlētāja Linda Dobele uzvarēja 13 līdz 15 gadus veco meiteņu grupā, trīs kārtu summā nospēlējot ar 221 sitienu (+7 virs PAR).

Junioriem zēniem vecākajā grupā nepārspēts palika Svens Markss (237 sitieni), bet 13-15 gadus veco spēlētāju grupā labākais bija Svens Ermansons (235 sitieni). Turnīrā nepiedalījās Latvijas izlases līderis Kārlis Broders, kurš devies uz Lietuvu, lai nedēļas nogalē spēlētu Skandināvijas profesionālās "SAS Masters" tūres sacensībās.

Latvijas atklātajā junioru čempionātā vairāk nekā 90 jauno golferu trīs dienas spēlēja Salienas, "Viesturu" un "Ozo Golf Club" laukumos. Uzvarētājus Latvijas Golfa federācijas rīkotajā turnīrā noteica zēnu un meiteņu konkurencē piecās vecuma grupās. Atkarībā no vecuma grupas dalībniekiem ik dienu bija jāizspēlē 18 vai deviņas bedrītes.

Labākajiem vecāko grupu junioriem būs iespēja spēlēt pašmāju sezonas prestižākajās starptautiskajās sacensībās “Swedbank Latvian Open”, kas “Ozo Golf Club” risināsies no 7. līdz 9. augustam. Latvijas atklātā junioru golfa čempionāta uzvarētāji.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu