DS3 WRC debitēs Parīzē (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Citroen

30. septembrī Parīzes auto šovā Citroen prezentēs ne tikai Lacoste konceptautomobili, bet arī mazā DS3 sacīkšu versiju, kas piedalīsies pasaules autorallija čempionātā.

Pagaidām par auto zināms nav nekas, izņemot pirmizrādes datumu un pilotu vārdus, kas ar to startēs nākamajā sezonā, - viens no viņiem būs Sebastjans Loebs, kurš aizvien saglabā lieliskas izredzes šogad kļūt par septiņkārtējo pasaules autorallija čempionu, otrs Sebastjans Ožērs, kurš komandas pamatsastāvā nomainīs Danielu Sordo.

Kā zināms, no 2011. gada par WRC automobiļiem kļūs S2000 klases tehniskajiem noteikumiem atbilstoši auto ar 1,6 litru turbo motoru.

Var atzīmēt, ka līdz ar izmaiņām tehniskajos noteikumos ir notikušas arī izmaiņas WRC dalībnieku sastāvā, jo bez Ford, kas nākamgad uz starta laidīs S2000 klases Fiesta, dalību čempionātā ir apstiprinājis arī britu ražotājs MINI.

MINI Countryman WRC automašīnas izstrāde Prodrive bāzē turpinās pilnā sparā, un tajā asistē tādi pasaulē labi pazīstami sportisti kā Kriss Mīks, Markuss Gronholms un Marko Martins.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu