"Suzuki" WRC debija notiks nākamgad Somijas rallijā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kaut arī 2007.gada pasaules rallija čempionāta sacensību kalendārs vēl nav apstiprināts, "Suzuki" jau tagad skaidri pateikuši, ka uz "SX4" bāzes konstruētais WRC automobilis pirmo reizi uz starta izies "Tūkstoš ezeru rallijā" Somijā un "Suzuki" sporta nodaļas direktors Nobuhiro Tadžima jau sācis meklēt braucējus.

Jautāts, kādēļ pirmā "Suzuki" WRC automobiļa debijai izvēlēts tieši sarežģītais Somijas rallijs, Tadžima atbild pavisam vienkārši: "Tāpēc, ka man šis rallijs ļoti patīk." Starp citu, tieši Somijā pērn pirmo reizi startēja junioru WRC automobilis "Swift", kurš ieņēma modeļa "Ignis" vietu.

Tadžima norāda, ka "SX4" sagatavošana rallijsportam norit gludi un jau vasarā esot plānoti pirmie testa braucieni, tomēr līdz tam nepieciešams sameklēt braucējus.

Suzuki SX4
"Mēs vēlamies savu pilotu, kuru skolot un mācīt, taču meklējam arī pieredzējušu braucēju. Mēs komandā gribam jaunības un pieredzes maisījumu," saka Tadžima.

Starp pašreizējiem junioru WRC pilotiem labas izredzes iekļūt lielajā "Suzuki" komandā ir zviedram Pēram Gunaram Andersonam, jo pēc čempiontitula izcīnīšanas 2004.gadā "Suzuki" ar viņu pagarināja līgumu vēl uz diviem gadiem, tā sakot, lai talantīgais pilots neizdomā pievienoties konkurentiem.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu