''Ventspils'' piedzīvo zaudējumu "Triobet" līgas astotdaļfinālā (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

"Triobet" Baltijas futbola līgas pirmās kārtas spēlē, kas vienlaikus ir astotdaļfināls, pagājušās sezonas čempionvienība "Ventspils" pirmajā mačā izbraukumā ar 1:2 piekāpās Igaunijas klubam Nemmes "Kalju".

Spēles sākumā viesi vairāk kontrolēja bumbu, un jau piektajā minūtē pēc labas Artūra Zjuzina piespēles vienatnē pret vārtsargu nokļuva Eduards Višņakovs, kurš bumbu raidīja vārtu tīklā.

Līdz pārtraukumam rezultāts vairs nemainījās, lai gan laukuma saimnieki darbojās arvien drošāk, kas deva rezultātu pēc pārtraukuma.

Otrajā puslaikā divreiz ar sešu minūšu intervālu precīzi sita Juri Jevdokimovs, nodrošinot "Kalju" komandai panākumu ar 2:1.

Jāatzīmē, ka ''Ventspils'' komandas rindās laukumā nedevās vairāki pamatsastāva spēlētāji.

Atbildes mačs par vietu ceturtdaļfinālā 9.novembrī notiks Ventspilī.

Kurzemes klubs šobrīd ''LMT - Virslīgā'' ar 20 spēlēs izcīnītiem 47 punktiem ieņem otro vietu, bet "Kalju" futbolisti Igaunija čempionātā pašreiz atrodas ceturtajā pozīcijā.

Tikmēr citos astotdaļfināla pāros 6. oktobrī "Jūrmala-VV" uzņems Igaunijas klubu Sillamē "Kalev", bet Rēzeknes "Blāzma" spēkosies ar Tallinas "Levadia". Savukārt dienu vēlāk "Olimps"/RFS spēlēs ar Panevēžas "Ekranas" no Lietuvas.

8. oktobrī pašreizējā Latvijas čempionāta līdervienība "Skonto" tiksies ar Lietuvas Tauraģes "Tauras". Bet 10.oktobrī "Liepājas metalurgs" cīnīsies ar Lietuvas komandu Gargždu "Banga".

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu