Futbola himna gan audio, gan video

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Deviņas dienas pirms Pasaules kausa izcīņas finālturnīra futbolā iznācis oficiālais Pasaules kausa video un dziesma "The time of our lives", ko izpilda operas kvartets "Il Divo" un Tonija Brekstone.

Kopš "Il Divo" dibināšanas 2003. gada beigās viņi pārdevuši vairāk nekā piecus miljonus debijas albuma kopiju un ieņēmuši topu pirmās vietas 13 pasaules valstīs.

"Tas ir liels gods, liels prieks tikt izvēlētiem ievadīt atklāšanas spēli un uzstāties arī noslēguma ceremonijā. Dziedāt himnu, tā ir īsta privilēģija," izteicās amerikāņu tenors Deiviss Millers, jūsmojot par iespēju uzstāties miljoniem cilvēku lielai auditorijai.

Dziesmas videoklips tika uzņemts Kārdifas "Millennium" stadionā un Losandželosā, kur filmējās Tonija Brekstone, tāpēc "Il Divo" dalībniekiem klipa filmēšanas laikā nācās iztēloties, ka viņi dzied Brekstonei uz ekrāniem, kuri stadionā vēl pat nebija uzstādīti.

Spāņu baritons Karloss Marins piebilda, ka dziesma ir par futbola spēlētāju un visu komandu kaislību.

Interesanti, ka visi "Il Divo" dalībnieki nāk no dažādām valstīm, kas piedalīsies finālturnīrā, un, tā kā pēc atklāšanas ceremonijas viņi dosies ASV turnejā, dziedātājiem būs jāskatās spēles kopīgi.

Dziesmas komponists ir zviedrs Jorgens Elofsons, kurš rakstījis dziesmas arī tādām zvaigznēm kā Britnija Spīrsa, Kellija Klārksone un "Westlife", tomēr viņš uzskata dziesmas komponēšanu Pasaules kausa izcīņai par savas karjeras augstāko punktu.

Komponists skaidro, ka "The time of our lives" ļoti atšķiras no citām viņa dziesmām, stāstot par ilgām piepildīt sapni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu