Pīrs: Šakils O'Nīls ir viens no maniem mīļākajiem spēlētājiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Bostonas ''Celtics'' uzbrucējs Pols Pīrs ir ļoti priecīgs, ka komandai pievienojies pieredzējušais centra spēlētājs Šakils O'Nīls.

''Esmu ļoti priecīgs, ka noslēdzām līgumu ar Šakilu. Viņš ir viens no maniem mīļākajiem spēlētājiem,'' atzina Pīrs, informē ''The Associated Press''.

''Tagad man ir iespēja atrasties laukumā ar vienu no labākajiem basketbolistiem, kāds jebkad spēlējis šajā līgā. Šovasar mums izdevās iegūt nopietnus pastiprinājumus – Džermeinu O'Nīlu, Šakilu O'Nīlu un vēl citus. Tādēļ [Dokam] Riversam [''Celtics'' galvenajam trenerim] ir taisnība, ka mēs ar ''Lakers'' vēl pacīnīsimies. Cerams, ka līdz finālam tiksim bez traumām, jo mums ir iespējas izcīnīt titulu.''

Jau ziņots, ka klubs ar O'Nīlu parakstījis divu gadu līgumu par trīs miljoniem ASV dolāru.

38 gadus vecais basketbolists pasaulē spēcīgākajā līgā pavadījis 18 sezonas, kļūstot par četrkārtēju NBA čempionu. Trīs reizes viņš čempiona gredzenu ieguvis ar Losandželosas "Lakers" un vienu reizi ar Maiami "Heat".

Pagājušajā sezonā četrkārtējais NBA čempions pārstāvēja Klīvlendas "Cavaliers" vienību. 53 regulārā čempionāta spēlēs viņš vidēji izcēlās ar 12 punktiem un izcīnītām 6,7 atlēkušajām bumbām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu