Strītbols Jelgavā pulcē kuplu pulku

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmajā ielu basketbola "GE Money Streetball" turnīra posmā, kas pagājušās nedēļas nogalē notika Jelgavā, bija vērojama pēdējo gadu laikā lielākā dalībnieku un apmeklētāju atsaucība.

"TIO Z" grupā pirmo vietu ieguva komanda "And 1 Mix Tape", savukārt grupā "Tropicana A" pirmā vieta tika piešķirta komandai "Alabasters". "Jaunā laika B" grupā pirmo vietu ieguva komanda "Botāniķi", grupā "Amigo C" - komanda "Kabani", savukārt grupā "Delfi D" - komanda "Jūrmalas sports/Fēnikss".

Grupā "Fiji Blend E" pirmo vietu izcīnīja komanda "Siltumeksperts - Jūrmalas sports". Savukārt grupā "FIT FM F" uzvarēja komanda "Tritan", grupā "Cemex Mix" - komanda "Cemex", bet grupā "High Sierra U" - "Tapex" komanda. "GE Money VIP" grupā pirmā vieta tika komandai "P.S. Serviss".

Nākamais "GE Money streetball" posms notiks Jūrmalā, Dzintaru pludmalē 10. jūnijā. Komandas aicinātas pieteikties Adidas veikalā K. Barona ielā 7/9 5.-7. jūnijā no pulksten 15.00 līdz 19.00.

Jūrmalnieki pieteikumus var iesniegt 6. jūnijā no pulksten 14.00 līdz 15.00 Jūrmalas domē.

Jau tradicionāli Jūrmalas posms rezultātu ziņā ir visneprognozējamākais un visatšķirīgākais, jo spēles norisinās pludmales smiltīs. Pludmalē spēles taktika ir atšķirīga no asfalta laukumiem un lielākas priekšrocības ir tām komandām, kuras ir atstrādājušas tieši savstarpējo saspēli. Ar individuālo meistarību irdenajās smiltīs, spilgtajā saulē un brāzmainajā vējā ir grūti izcelties. Tāpēc aicinām izmantot nedēļas pauzi, lai pienācīgi sagatavotos neprognozējamajam Jūrmalas posmam.

Atcerieties, Jūrmalā bumba būs jāspēlē basām kājām!

Paralēli basketbola spēlēšanai "GE Money Streetball" laikā skatītāji un spēlētāji varēs iesaistīties arī "GE Money" rīkotajā trīspunktu metienu konkursā, laimēt vērtīgas balvas, atbildot uz vienkāršiem jautājumiem no "Patērētāju kreditēšanas ABC – www.vissparkreditu.lv" (iepriekšējā posmā tika izspēlēts DVD atskaņotājs), kā arī "GE Money" pasniegs īpašu speciālbalvu – Jūrmalas posma pieklājīgākajam spēlētājam.

Jūrmalā turpināsies arī TIO saldējuma aizsāktā tradīcija – dāvāt saldējumu TIO Z grupas visiem spēlētājiem, vēl jo vairāk – TIO nodrošinās arī īpašu ekstrēmo paraugdemonstrējumu šovu Jūrmalas posma laikā. Tas noteikti būs interesants pārsteigums skatītājiem. Jūrmalas posma pēcpusdienā skatītājus un spēlētājus priecēs sportiskā un populārā Andra Kiviča grupa Z-Scars. Īpašā konkursā, domātā tikai meitenēm, varēs laimēt balvas no "Amigo" un FIJI BLEND kosmētikas. Tiem "GE Money Streetball" dalībniekiem un apmeklētājiem, kam tuvāka ir futbola spēlēšana, būs iespēja sevi apliecināt "Deivida Bekhema" futbola konkursā.

Komandu sadalījums pa grupām:

TIO Z grupa: līdz 11 gadiem (1995. dz.g. un jaunāki), Tropicana A: 12 gadi (1994. dz.g.), Jaunais Laiks B grupa: no 13 līdz 14 gadiem (1993. - 1992. dz.g.), Amigo C grupa: no 15 līdz 17 gadiem (1991. - 1989. dz.g.), DELFI D grupa: no 18 līdz 20 gadiem (1988. - 1986. dz.g.), Fiji Blend E grupa: no 21 līdz 25 gadiem (1985. - 1981 .dz.g.), FitFM F grupa: no 26 gadiem un vecāki (1980. dz.g. un vecāki), High Sierra U grupa: uzņēmumu grupa – darba kolektīvi, bez spēlētāju vecuma ierobežojumiem (LBL spēlētāji, pat ja ir darbinieki, nedrīkst spēlēt); Obligāti jāiesniedz spēlētāju saraksts uz apzīmogotas uzņēmuma veidlapas ar uzņēmuma vadītāja parakstu, GE Money Profu grupa: LBL spēlētāji vecumā no 20 gadiem (no 1986.g.), spēlētāji no ārzemju klubiem un ārzemju mācību iestādēm, utt., CEMEX MIX: bez spēlētāju vecuma ierobežojumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu