Kambala: Ceru spēlēt pret spēcīgiem pretiniekiem (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: fibaeurope.com

Latvijas basketbolists Kaspars Kambala Eiropas kausa pamatturnīrā cer spēlēt pret spēcīgiem pretiniekiem, basketbolists pēc ierašanās Sofijā pastāstīja Bulgārijas žurnālistiem.

Kā ziņots, aizvadītajā nedēļā Kambala noslēdza līgumu ar Bulgārijas čempionvienību Sofijas "Lukoil Academic".

"Cilvēkiem Bulgārijā interesē basketbols, tāpēc es vēlējos atbraukt un to pārbaudīt," savu izvēli par klubu skaidroja basketbolists.

"Pret "Lukoil Academic" esmu spēlējis Madrides "Real" un Kazaņas "Unics" sastāvos. Jau tad redzēju, kā cilvēki šeit mīl basketbolu," atmiņās dalījās Kambala

Kambala zina, ka "Lukoil Academic" Eiropas kausa turnīra kvalifikācijas kārtā tiksies ar Grieķijas komandu Saloniku "Aris BSA 2003", un atzina, ka ir tam gatavs.

"Es vēl nezinu, kad ir šīs spēles, bet, lai kad arī tās būtu, es būšu gatavs," kaujinieciski noskaņots bija Kambala. "Ceru, ka uzvarēsim Grieķijas klubu un pamatturnīrā spēlēsim pret spēcīgiem pretiniekiem."

Uz jautājumu, kas Kambalam būs lielākais izaicinājums, viņš atbildēja: "Es domāju, ka es komandai būšu lielāks izaicinājums, bet to mēs vēl redzēsim."

Tāpat latvietis pastāstīja, ka neko daudz nezina par Bulgārijas basketbola līgu. "Nē, neko nezinu. Es zinu, ka Sofijas komanda ir valsts čempioni vairākus gadus pēc kārtas un cer šo sēriju turpināt."

Jau ziņots, ka Kambala iepriekšējās divas sezonas spēlēja Krievijas superlīgas komandā Krasnojarskas "Jeņisej". Pagājušajā sezonā basketbolists vidēji ik mačā guva 14,5 punktus un izcīnīja 6,1 atlēkušo bumbu.

Kā ziņots, "Jeņisej" pērn regulārā čempionāta kopējā vērtējumā ierindojās devītajā vietā, līdz ar to neiekļuva izslēgšanas spēlēs, kur piedalījās astoņas labākās komandas.

"Lukoil Academic" un "Aris BSA 2003" komandu Eiropas kausa turnīra kvalifikācijas mači notiks 29.septembrī un 6.oktobrī. Pamatturnīram kvalificēsies komandas, kas uzvarēs divu spēļu summā.

Savukārt kvalifikācijas pāru zaudētāji sezonu turpinās Eiropas Izaicinājuma kausa pamatturnīrā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu